Resultaatgerichte loopbaanbegeleiding naar jouw ideale carrièrepad!

Onze klanten over ons

Ervaring loopbaanbegeleiding van L.D.W.

"De persoonlijkheidstesten en jobtesten, helpen je om je toekomstige richting te bepalen. De gerichte vragen van de coach om een beslissing te nemen. Dankzij deze coaching veel sneller tot inzichten gekomen die mij anders nog enkele jaren hadden gekost."

L.D.W. was klant bij The Job Coach (Karen De Lee), Loopbaanbegeleiding Kapellen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van L.E.

"Ik zou een loopbaantraject zeker aanbevelen aan mensen die eens willen stilstaan bij hun huidige job of graag een nieuwe uitdaging willen. De loopbaanbegeleiding gaf me vooral meer inzichten over mezelf. Nu weet ik wat mijn sterktes, wat mijn zwaktes en werkpunten zijn."

L.E. was klant bij The Job Coach (Caroline De Buck), Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van K.C.

"Ik kreeg een duidelijk inzicht in hoe ik in mijn huidige job sta, en op welke manier ik deze job kan aanpassen zodat ik me in mijn job weer beter op mijn plaats voel. Het loopbaantraject zorgde er ook voor dat ik beter voor mezelf zorg en dat ik weer mogelijkheden zie."

K.C. was klant bij The Job Coach (Riet Peeters), Loopbaanbegeleiding Tessenderlo

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Patrick V.

"De loopbaanbegeleiding heeft een grote meerwaarde in voorbereiding van een assessment. Tijdens deze begeleiding kwamen heel wat items aan bod en geven je de kans om bepaalde zaken anders te gaan benaderen om alzo verder te groeien."

Patrick V. was klant bij The Job Coach (Lien Steenwinckel), Loopbaanbegeleiding Gent

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Ann V.D.P.

"Na lang uitstellen startte ik een traject bij The Job Coach. Wat ben ik blij dat ik deze stap zette! Karen stelde me meteen op mijn gemak en is erg professioneel. Ze weet goed de vinger op enkele pijnpunten te leggen. Karen begeleidde mij en mijn traject met een combinatie van empathie, doelgerichtheid en feedback, wat voor mij een winnende combinatie is. Na verschillende tests kwamen er sectoren uit de bus waarover ik zelf nooit had nagedacht. wat mij betreft zeker een aanrader!"

Ann V.D.P. was klant bij The Job Coach (Karen De Lee), Loopbaanbegeleiding Brasschaat

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Sarah V.

"Door dit traject heb ik mijzelf beter leren kennen en ook een beter inzicht gekregen van wat ik kan en wil doen van job. Alles komt vanuit je zelf. The Job Coach tovert geen job voor je maar begeleidt je wel super in dit hele traject. Ik ben heel blij dat ik deze kans genomen heb. En ik zou het iedereen aanraden. En vooral een dikke dankjewel aan topcoach Joke Mertens."

Sarah V. was klant bij The Job Coach (Joke Mertens), Loopbaanbegeleiding Genk

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Sandra E.

"Met een gevoel van uitgekeken te zijn in mijn huidige job ben ik ten rade gegaan bij Riet. Na enkele sessies, waar we op zoek gingen naar mijn talenten, sterktes en zwaktes, begonnen zich stilaan andere jobs/sectoren te openbaren die mijn motivatie weer een boost gaven."

Sandra E. was klant bij The Job Coach (Riet Peeters), Loopbaanbegeleiding Tessenderlo

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van Y.V.

"Ik zocht bevestiging of mijn geplande carrièreswitch riching psychologie een goede zet is, of een bevlieging, ik kom vanuit de financiële wereld. Evy, mijn jobcoach, heeft mij uitstekend geholpen en mij de bevestiging en inzichten gegeven die ik nodig had. Ik raad iedereen aan loopbaanbegeleiding te volgen, zelfs indien je content bent in je huidige job, gezien het nieuwe inzichten kan geven. Naast de uitgebreide analyse van de sectoren en jobs die mogelijks bij mij passen, werd er ook advies gegeven omtrent de omgang met collega's waar ik persoonlijk zeer veel gehad heb aan het advies. Waarvoor dank!"

Y.V. was klant bij The Job Coach (Evy Coremans), Loopbaanbegeleiding Leuven

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van B.P.

"Een openbaring, echt. Ik begon het traject met heel vragen en onzekerheid. De coach heeft me vooral geholpen om mezelf in professioneel én privé-opzicht wat beter te leren kennen en te geloven in mijn eigen sterktes. Na enkele lastige vragenrondes (je komt jezelf wel even tegen, kan ik je verklappen) kreeg ik al snel concrete tips en suggesties om mijn toekomst zelf in handen te nemen en te gaan voor wat ik echt wil. Dat zal ik vooral meenemen naar de toekomst: je hoeft je niet neer te leggen bij een status quo (tenzij je dat wilt), maar durf te geloven in je eigen sterktes. Een goede voorbereiding is alles (en daar helpt de coach je bij, stap voor stap), maar durf jezelf ook in vraag te stellen en te pushen om op een punt te komen waar je graag en goed kan functioneren. Waar dat punt ligt, die keuze is aan jou."

B.P. was klant bij The Job Coach (Karen De Lee), Loopbaanbegeleiding Kapellen

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

Ervaring loopbaanbegeleiding van P.M.

"Ik geloof nu iets meer in mezelf en heb wat meer zelfvertrouwen gekregen. Het is ook nog eens bevestigd dat de job die ik doe, wel een goeie job is voor mij. Ik heb ook gemerkt dat ik ook wel veel meer kan dan dat ik zelf besef. Heb veel meer in mijn mars."

P.M. was klant bij The Job Coach (Nathalie Vandelannoote), Loopbaanbegeleiding Brugge

Ervaring loopbaanbegeleiding
Gevolgd traject: Succesvolle carrièreswitch

The Job Coach, jouw ideale carrièrepad

Loopbaanbegeleiding

The Job Coach is de marktleider in loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en Brussel en biedt resultaatgerichte loopbaanbegeleiding aan individuen die momenteel geen voldoening meer halen uit hun huidige job.

In een motiverend traject brengen we jouw ideale jobomgeving, talenten en professionele missie in kaart, zodat jij het carrièrepad ontdekt waarin je uitblinkt en energie van krijgt.

Daarnaast haal je vol vertrouwen je ideale job binnen dankzij onze praktische sollicitatietips en overtuigingstechnieken.

Als jobcoaching klant krijg je ook toegang tot onze professionele jobmatching service en persoonlijke toegang tot ons 'career platform' waarbij je, ter aanvulling op jouw persoonlijke coaching, op je eigen tempo extra e-learnings/videotrainingen kan volgen met bijhorende oefeningen en reflectievragen. Op deze manier kan je je dus optimaal voorbereiden voor solliciatiegesprekken, gesprekken met jouw leidinggevende, enzovoort.

Lees onze meest recente blogberichten

Onze locaties

Klik op een locatie en ontdek welke jobcoach hier werkt.

Je kan de kaart ook vergroten door op het +-teken rechts onderaan de te klikken en dan de kaart naar links of rechts te verschuiven.

Schrijf je in voor een gratis infogesprek

Na je inschrijving contacteren we je binnen de 2 werkdagen.

* Verplicht